Количка

411p3o3SWL._SY300

КОЛЕДНА ШАПКА ДЕТСКА

3.00лв.

Каталожен номер: 13330

Детска коледна шапка.
Размер: 40 см обиколка
            30 см височина
Материал: кадифе

Наличност: 1 налични

Share this product

Детска коледна шапка.
Размер: 40 см обиколка
            30 см височина
Материал: кадифе