Количка

КУПА ФУТБОЛИСТ

КУПА ФУТБОЛИСТ

4.00лв.

Каталожен номер: 13628

Малка златна купа с фигура на футболист, на постамент .
Размер: 11 см

Наличност: 7 налични

Share this product

Малка златна купа с фигура на футболист, на постамент .
Размер: 11 см