Количка

34839

ШАПКА ПИЛЕ

10.00лв.

Каталожен номер: 12823

Веселяшка, поларена шапка под формата на печено пиле.
Размер: универсален

Наличност: 2 налични

Share this product

Веселяшка, поларена шапка под формата на печено пиле.
Размер: универсален

Тегло 80 g