Количка

СИЛИКОНОВИ ГАДИНИ 4 бр.
СИЛИКОНОВИ ГАДИНИ 4 бр.

СИЛИКОНОВИ ГАДИНИ 4 бр.

3.00лв.

Каталожен номер: 11759

Блистер с 4 броя силиконови гадинки- скорпион, хлебарка, гушер и стоножка.

Размер: 6-9 см

Наличност: 11 налични

Share this product

Блистер с 4 броя силиконови гадинки- скорпион, хлебарка, гушер и стоножка.

Размер: 6-9 см